RT Fresco - шаблон joomla Книги

Marathons for the Mind

eng flagPeter Thompson si je zadal cilj, da v 44 dneh preteče 44 maratonov v 44 evropskih državah. Namen teka je ozaveščanje ljudi o tematikah, povezanih z duševnim zdravjem, in prodobivanje sredstev za dobrodelne ustanove, ki se dnevno ukvarjajo s problematiko duševnega zdravja. Od tod tudi ime MARATHONS FOR THE MIND.

1. Aprila Peter prične s prvim maratonom v ruskem Sankt Peterburgu in se nato vsak dan preseli na novo lokacijo po novih 42 km teka. V vsakem mestu ga bodo spremljali lokalni tekači. Dne 17. 4. 2017 na velikonočni ponedeljek, ga bomo pri podvigu podprli tudi v Ljubljani. Vabljeni, da se mu pridružite na 42, 21 ali 10 km teku. 

Start bo 17.4. 2017 za 42 km ob 8:00 izpred hotela Slon v Ljubljani. Pot nas bo vodila proti Rudniku, Viču, Kosezam, Bežigradu, kjer se nam boste ob okoli 10:00 pridružili tisti, ki boste tekli 21 km. Skupaj bomo tekli proti Črnučam, nato Jaršam, kjer se nam bodo ob 11h priključili še tekači na 10km in nas vzpodbujali čez Poljane nazaj do centra (natančna trasa bo še objavljena, pot bo potekala po PST, razen v centru in črnučah ter drugih izjemah).

Tek ni tekmovalne narave! 42km bomo pretekli skupaj v cca štirih urah. Trenutno na poti ne predvidevamo okrepčevalnih postojank, bo pa v primeru večjega števila prijavljenih poskrbljeno tudi za to. Trenutno se ravnajmo tako, da vsak tekač za svojo prehrano - med in po teku - poskrbi sam. Prijavnine ni, organizator teka tudi ne prevzema nobene odgovornosti. V primeru odstopa od teka si mora vsak tekač prevoz organizirati sam.

S prijavo k podpori se strinjate, da ste seznanjeni z zgoraj omenjenimi pogoji. 

Za dodatne informacije smo na voljo na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 040 749 477.

Več informacij o Petrovem podvigu si pa lahko ogledate v tem videu na spodnji povezavi

marathons for the mind ljubljana

 https://marathonsforthemind.com/